Taxi Beverwijk is al jaren een populair taxibedrijf in Beverwijk en zijn wijde omgeving. De reden hiervoor is, dat wij onze klanten altijd op nummer 1 zetten.

Taxi Beverwijk is gespecialiseerd in verschillende vervoersvormen zoals particulieren vervoer, zakelijk vervoer, Schiphol vervoer, VIP vervoer, trouw en rouw vervoer etc.

Het wagenpark van Taxi Beverwijk is zeer uitgebreid, zo beschikken wij over de meest luxueuze taxi’s en taxibusjes. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk van auto? Geef dit op voorhand aan bij uw reservering. Alle wagens van Taxi Beverwijk worden dagelijks schoongemaakt en gepoetst, zowel de binnen als de buitenkant. Bovendien zijn al onze wagens en busjes uitgerust met een navigatiesysteem.

Speciaal voor zijn trouwe klanten is Taxi Beverwijk bereidt om op voorhand prijsafspraken te maken. Hierdoor kan u heel wat geld uitsparen.

Voor vragen hieromtrent, of al uw overige vragen, kan u contact opnemen via ons webformulier op de site van Taxi Beverwijk of u kan uiteraard ook 24u op 24u, 7dagen op 7 bellen op ons centrale nummer 023 540 05 00

Taxi Beverwijk