Taxi Beverwijk is al jaren DE specialist in het vervoer van en naar Schiphol. Door onze punctualiteit hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw vlucht zal missen.

Wilt u dat uw vakantie al begint bij de voordeur, twijfel dan niet om Taxi Beverwijk te bellen.

Wij raden u ook aan om reeds op voorhand u terugreis van Schiphol alvast te reserveren. Zo vermijdt u hoge prijzen van andere taxibedrijven. Bovendien volgen wij u vluchtgegevens zo nauw op, mocht uw vlucht eerder aankomen of vertraging hebben, dan passen wij ons daaraan aan.

Taxi Beverwijk hanteert de scherpste en goedkoopste Schipholtarieven. Uiteraard zijn wij ook bereidt om prijsafspraken te maken, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Taxi Beverwijk beschikt zowel over een groot assortiment van taxi’s als taxibusjes. Al onze wagens en busjes zijn uitgerust met een navigatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd zo snel en efficiënt mogelijk op Schiphol aankomt.

Uiteraard hebben wij ook aan uw betaalgemak gedacht. Zo heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden; contant, creditcard of American Express of zelfs met een factuur op het einde van de maand.

Voor al uw vragen of reserveringen kan u terecht op het webformulier op de site van Taxi Beverwijk. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen op het nummer 023 540 05 00.

Luchthavenvervoer Taxi Beverwijk