Taxi Beverwijk werkt al jaren samen met verschillende bedrijven in Beverwijk.

Wij streven ernaar om de allerbeste service te bieden die bij uw bedrijf past en te voldoen aan al uw (bijzondere) wensen.

Taxi Beverwijk beschikt over de meest luxueuze taxi’s en taxibusjes. U kan ervoor kiezen om anoniem of met een taxibord vervoerd te worden. Al onze wagens beschikken over een navigatiesysteem, dit zorgt ervoor dat u altijd op de snelste manier op uw bestemming aankomt.

Voor onze zakelijke klanten heeft Taxi Beverwijk ook een speciale Schipholservice. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw klanten of relaties zelf op te halen op Schiphol ( of een andere locatie), dan doen wij dit graag voor u. Wij wachten uw klant of relatie met een naambord op bij de luchthaven. Al onze chauffeurs spreken ook Engels, dit maakt het makkelijker communiceren met uw buitenlandse klanten of relaties. Taxi Beverwijk zorgt ervoor dat uw klant tevreden en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Taxi Beverwijk vindt het belangrijk om u als vaste en tevreden klant te houden. Dat is de reden dat wij extra service bieden aan onze zakelijke klanten. Dit doen wij door samen met U of uw bedrijf op voorhand prijsafspraken te maken, hierdoor kan u flink besparen op de kosten.

Nog een extra service die Taxi Beverwijk verleent, zijn de verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kan u contant, met creditcard of American express betalen. U kan er zelfs voor kiezen om op het einde van de maand een factuur te ontvangen met daarin een overzicht van al u gereden ritten.

Voor prijsoffertes, reserveringen of al uw overige vragen, kan u contact opnemen met ons via het webformulier van Taxi Beverwijk. Uiteraard kan u ons ook 24u/24u bellen, 7 dagen per week op ons centrale nummer 023 540 05 00.

Zakelijk vervoer Beverwijk